torsdag 18 februari 2010

Tankar upp mej

Har hämtat hem världens bästa lillebror från dagis. Fick rapport om att magsjukan fortfarande härjar, så det är bara att hålla tummarna nu... Kan inte fatta att det aldrig ger sej nån gång!?
Så härligt att vara hemma med honom igen. Även om han är världens tjatigaste och drygaste. Tankar upp mej på kärlek! :)

Fick rapport från exet. Storasyster hade lite feber i morse igen, 37,9. Nu var i alla fall neutrofila på väg att hämta upp sej lite. Dom hade stigit till 0,2. Men nu hade CRPn, som gått neråt förut, vänt uppåt igen. Vad är det för jävla skit hon har i sej???
Känns bra att jag lät exet byta av mej i alla fall. Nu när hon fortfarande har feber och dom måste stanna, kan jag "sudda bort" känslan av att han skulle ha åkt i "onödan". Resan är ju inte gjord på en piss-kvart precis...minst 2 timmar enkel resa.

Innan jag åkte hem igår kväll gjorde jag ett blixtsnabbt stop på ICA Maxi...inhandlade fler grön-hjärtiga tights. Nu till både lillebror och syrrans yngste. Mmmmm dom kommer bli sååå söta! :)

Chattade nyss med en vän. Träffade henne och hennes gamla mamma när vi tog blodprov här hemma sist. Nu hade dom fått svar på vad som felades mamman...ändtarmscancer! Hon hade blivit stomiopererad i väntan på operation och 5 veckors strålning.
Blir så lessen...mamman såg så liten, tunn och skör ut när vi träffades. Hon närmar sej 80...undrar hur det kommer gå... Alltid nåt mer att oroa sej för, att fundera på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails