fredag 12 februari 2010

Here we go again...

Hade ett bra samtal med lillebrors dagisfröken. Avdelningen hade väl inte så mycket att säga om honom och hans ev framsteg/bakslag - han är ju där så sällan. Det lilla dom ser av honom stämmer väl överens med det vi ser hemma. Alltid full fart och en egen vilja som ofta basuneras ut...högljutt. Han vill gärna pyssla och sjunga. Är glad och pigg. Jo, det är sånt vi vet. Skönt att han är konsekvent i alla fall - lika överallt. Överraskningar undanbedes.

Hämtade barnen. Märker att exet också är orolig för framtiden.
Han berättade att storasyster mår ganska illa. Är trött. Äter mini-minimalt. Hade spytt över hela sängen inatt. All sondmat kom upp. Så jag är förberedd...

Väl hemma myste vi med semla. I varierande mängd. Tycker man om semla (jag) är det ganska bra med barn som inte äter så mycket. :)
Hade "offrat" mej och köpt grillade kycklinglår. Allt för att ev få storasyster att äta. Hon älskar grillad kyckling. Jag tycker det luktar spy. Hon lyckade i alla fall peta i sej några små bitar.
Märks att hon är hungrig, men så fort nåt kommer ner i magen blir det stopp. Lite senare gnagde hon i sej ca en fjärdedels korvbröd med smör och misu. Alltid något :)

Lillebror däremot åt som att han inte sett mat på hela dagen. Först en bra portion kyckling och potatis. Sen kall grillkorv i ett bröd med smör och misu...ja vad säger man... smaken är väl som baken :)

Jaaaaa...jag ÄR matfixerad när det gäller barnen. Har varit så sedan storasyster föddes och nästan direkt tog komando över allt som innefattar ätning...
Inte så intressant att läsa om, det fattar jag. Ni får ha överseende eller helt enkelt skumma i läsningen.

Ser som sagt att hon är trött....röd runt ögonen...gnällig och öm överallt. Misstänker orsaken och ja, hon har feber...IGEN! "Bara" 38, men det känns som marken dras undan. Vi alvedonar och avvaktar morgondagen. Upplyser exet. Han berättar att hennes värden igår hade varit bra i alla fall. Neutrofila var 1,1 och resterande såg bra ut.
Vad hon har för värdena verkar vara ganska relativa i sammanhanget.."bra" värden, men ändå feber...
Så nu har jag ont i magen. Undrar och ältar. Varför har hon feber? Tycker det har varit för ofta på slutet. Betyder det nåt? Är dumma knölen tillbaka? Eller är det bara förkylningstider...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails