söndag 28 februari 2010

Hittat en till Wilms-drabbad

Har äntligen hittat en till drabbad! En till mamma med ett barn med Wilms. Man känner sej så ensam i allt kaos, så det är skönt att hitta fler att bolla med. Fler att "jämföra" med. Att hitta en sorts tröst hos. Så känner jag i alla fall. Det är en tröst att det finns fler. Även om jag inte önskar nån att genomgå allt detta.

Tänk om dom hade nån sorts lista med föräldrar som ville ha kontakt. Det hade varit toppen! Förstår ju att det är sekretess och sånt som styr. Men det hade kanske gått att fixa ändå...?

Dagen har hittills ägnats åt snöskottning. Hellre svettig än pank. Det kostar att ringa traktorn...inga stora summor, men många bäckar små... Orkade inte ta allt, men man kommer i alla fall av gården. Så det får duga för denna gång. Det kommer säkert mer.

Lillebror sov länge idag. Inte förrän vid 8 ropade han. På storasyster! Hon fick masa sej upp och gå in i rummet och hämta honom. Men han har vaknat på fel sida idag. Varit vidrigt arg och högljudd hela dagen. Allt är fel. Han ska, han ska inte. Lortunge...
Storasyster har faktiskt ätit liiite idag. Och till kvällen har hon beställt wokad kyckling i kokosmjölk. Her wish is my command! Så nu ligger kycklingen på tining!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails