lördag 13 mars 2010

Blånäsa

Blev i morse piskad/inbjuden till en dag i pulkabacken. Bästaste F tar tag i mej och skakar om mej så jag gör något annat än att bara sitta hemma med barnen. Tack! Det behövs!

Vi packade bob, pulka och ombyten och drog iväg till "byns" skidanläggning.
F påminde om att det faktiskt fanns ett fik där, så inget behövde packas. En sten lyftes från mina axlar! Bara hatar att behöva planera och packa så fort man ska göra nåt oplanerat. Nu blev det ju packning i alla fall, men ingen mat.
Väl på plats åktes det pulka, bob och stjärtlapp. Barnen var så nöjda och glada. Solen sken (till och från) och det var härligt att vara ute och umgås i trevligt sällskap.
Utflykten avslutades med ett bang. Lilla K försökte vara omtänksam och skulle försöka stoppa upp farten när lillebror kom åkandes i full fart på boben. Stor krock! Skrik och tårar. Och blod på nosen! Men det var inte så farligt. Mest rädd blev nog lilla K. Lillebror klarar sej alltid. Han skakade av sej chocken och skrattade snart igen.

Näsan har nu börjat ändra färg och näsroten är dubbelt så tjock som vanligt. Han ser ut som en boxare! Svårt att fånga på bild dock.

Väl tillbaka i "byn" blev vi bjudna på sen lunch och barnen lekte en stund innan vi åkte hem.

Vet ni förresten att äkta vänner är dom man kan umgås med utan att skämmas, iklädd endast underställ. Vi såg ut som otränade Fantomen allihopa! :)


Hemma igen bjöds det på önskemat till middag. Fiskpinnar och potatis. Lördagsmys på hög nivå alltså. Här har vi inte högre krav än så. Bara maten går ner så...

1 kommentar:

  1. Vilken underbar dag ni haft! ...med en liten olycka på köpet.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails