söndag 15 augusti 2010

Cykla

Idag har det hänt! Lillebror har cyklat! Med stödhjul, såklart, men ändå! Han är en riktig fegis och har hittills vägrat. Skrikit, grinat, ylat - allt för att slippa prova. Han är helt "liiiv-ädd"! :)
Men idag efter middagen med magen laddad med korvstroganoff (jo just det, korv, vad annars?) så överkom han rädslan. Han var helt överlycklig och förvånad över att han faktiskt kunde! Gofisen...
Storasyster fräser omkring som en virvelvind. Cyklar så gruset sprutar. Och knäna blöder... :)
Har alltså fyndat på Blocket idag. 2 cyklar i perfekt storlek och jättebilligt pris hos samma säljare. Det var en bit att åka, men vi hade ändå inget för oss. Hann också med ett snabbstopp på jätteloppisen Tulavippan i Gagnef. Men med två barn blev det ingen shoppingupplevelse. Dom var skapligt duktiga - inburade i kundvagnen, men jag hade ingen ro att strosa och kolla på allt som finns. Å lika bra var väl det!

Lillebror kämpar med maten. Äter så mycket han kan (för det mesta) för han vill ju bli stor så han får åka motorcykel, sjörövarskepp, racerbåt etc etc... "Kolla mamma vilken tjock mage jag har fått" säger han nöjt efter varje måltid. Sen känner han sej på huvudet och säger "Men mamma...(tung suck)...kroppen växer inte..." Det är inte lätt att vara liten! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails