onsdag 3 mars 2010

Nyklippt!

Upp tidigt i morse. Eller tidigt...tidigare i alla fall :)
Skjutsade lillebror till dagis precis som planerat.
Sen ett oplanerat frisörbesök! Välbehövligt kan jag säga. Började se ut som ett lejon i håret och det går ju inte om man är tiger! ;) Storasyster var med och övervakade. Hon välkomnade även några DropIn-kunder. Undrar vad dom tänkte...en helt skallig liten unge på en frisersalong!

Sen ett fika-besök hos morfar innan det var dags för storasysters tandläkarbesök.
Hon har varit så förväntansfull inför detta. Spännande! Besöket gick bra. Men någon putsning av tänderna eller extra flour på tänderna blev det INTE. Hade inte förväntat mej något. Hon är ju inte överdrivet positiv till sjukvård efter allt som hänt.
Eftersom det fanns några påbörjade hål ska vi borsta extra bra här och där. Pratade lite med tandläkaren (när storasyster lämnat rummet) om vad för hjälp det fanns att få ifall det skulle bli fråga om lagning. Bedövningsspruta skulle INTE gå. Det VET jag.
Det hon kunde säga var att man skulle vänja barnet vid att se sprutan. Jo tjena...det har vi prövat sen i maj. Funkar inte!
Barnet kunde även få lugnande. Funkar inte heller...
Annars var alternativet att laga i större stad där det finns narkos.
Vi får väl hoppas att de eventuella hålen inte växer eller i alla fall växer långsamt, så hon hinner tappa tänderna. Och så får man ju hoppas att hennes sprutpanik går över i framtiden...

Hann också med ett besök på möbelaffären innan vi hämtade lillebror.
Vill ha en ny säng. En riktigt bra säng. Nån gång i livet ska man väl få sova riktigt skönt!?
Fick med mej en katalog och tipset att köpa med mej en tidning och komma in någon dag och provligga olika alternativ riktigt länge. Så får det nog bli!

Nu är det dags att vädra av oss en liten stund. Ut i det soliga, men väldigt blåsiga vädret.
Inför middagen har jag bestämt mej för att "play it safe" - det bli pannkaka. Då vet jag att han äter.

1 kommentar:

  1. Hej
    Jag har läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat nåt utan bara läst och följt det du skrivit.
    Vi förstår din suation till 100% Tro mig!! Vi har en dotter på 4 år som juni 09 blev diagnotiserad Wilms tumör och opererades i månad efter samt 6 månaders cytostatika på det p.g.a att hennes tumör var mycket aggresiv tydligen.Samt att vi har en dotter till som nyss fyllt 3 år och hon mår oxå dåligt över detta vår familj får gå igenom :=(
    Ni och Vi ska klara det här.. En sån elak sjukdom får inte komma och förstöra våra fina familjer..Är så arg på denna Cancer sjukdomen att den attakerar små oskyldiga barn..Kram till er från oss!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails