lördag 20 mars 2010

Välta hus

Gårdagskvällens tjejträff var härlig! God mat, lite vin och en massa prat. Vi fick också en visning/presentation av Rosenserien, som Mobykulla säljer. En massa väldoftande, välgörande produkter. Något inköp blev det också. Kanske är det så att någon jag känner ska förbereda sej på en överraskning... :)

Vi smallrade på ända tills nån gång runt halv 4. Det måste ha varit en sjutusan till fest, för när vi var på väg hem, såg vi att ett litet uthus på gården hade "ramlat omkull"!!!! Jo faktiskt! Dörrarna pekade uppåt, baksidan lutad mot en stor snöhög! Värdinnan slet sitt hår och undrade vad som hänt med alla saker som var undanstuvade och nu säkert låg huller om buller. Kan tänka mej att det är full verksamhet där hemma idag.

Promenerade hem till brorsan. Kl. 04.22 släckte jag lampan. Vaknade strax innan 8, men drog mej till 9. Nej, verkligen inte nog med sömn. Men vad gör man??
Vågade inte åka hem förrän klockan närmade sej 2. Alkoholhaltig dryck inmundigades ju trots allt igår (i morse?). Men jag känner mej i alla fall ganska frisk idag.

Har precis ägnat mej åt äkta vårarbete. Dikat små kanaler på infarten för att vattnet ska rinna undan. Blir som ett barn. Det är så kul tycker jag. Göra små rännor och se vattnet porla iväg.
Har förresten sett två krokusar idag! Luften är varm, solen skiner, fåglarna kvittrar. Kanske finns hopp om livet trots allt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails