lördag 24 april 2010

Trött...

Igår kväll åkte vi alltså till mamma. Kom dit ganska sent - barnläggningssent. Men allt gick bra och dom somnade utan knussel. Delade säng med lillebror = dålig sömn. Han är som en propeller om nätterna.

Vi kom igång med huggningen strax efter kl 10. Arbetsledaren (brorsan) var lite trött...så är det att vara på "frining" på annan ort! :)
Styvfar hade varit snäll och huggit dagen innan. Välkommet! Dessutom fick han leka med sin älskling - skogsmaskinen.
Nu är det bara att fixa nån som kan köra hit allt också. Inte riktigt än dock - backen är för mjuk än.
Har pratat med pappas kusin om att få allt sågat och klyvet. Sen är det bara att hoppas att veden räcker...

Barnen har lekt hela dagen ute i skogen bakom huset. Gått upp och ner i backen och plockat gamla lingon, som lillebror och hunden ätit.
Kusinerna var ju också på plats. Dom har lekt jättebra hela dagen.
Minns hur jag själv lekt där i backen bakom ladan. Hur spännande det var där bland stora träden. Precis som det ska vara!

Är helt slut i hela kroppen. Och benen är fulla av stora blåmärken. Snyggt... Nån huggare på heltid ska jag då aldrig. Uscha så drygt! Å ändå drog jag ju bara ihop - nån motorsåg vågar jag mej inte på! Aldrig! Förstår verkligen att exet gick ner så mycket i vikt när han var i Småland och högg efter stormen Gudrun!

Dockvagnen gick hem! Storasyster blev alldeles lyrisk! Det blev en provtur runt ägorna direkt.
Å lillebror hittade sin motorsåg och skruvdragare m.m. som jag plockat fram.
"Åååå va mycke nya grejjer du köpt, mamma!" Kort minne på lortungar! Det är ju saker dom haft, men som varit undanstoppade ett tag. Bra för plånboken i alla fall :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails