fredag 27 augusti 2010

Jaha ja...

Kom på att jag inte köpt nån riktig födelsedagspresent åt storasyster. Vad ska man köpa?? Blir nog en tidig tur ner på byn idag för att strosa och fundera lite.
Försöker sparka igång mej själv. Går dåligt. Tvätt som bör hängas... Det är otroligt va dåligt det torkar nu! Trots att jag eldat två kvällar!

2 kommentarer:

  1. Jag köpte en egen bärbar cd-spelare till K. Den blev mycket uppskattad. Det finns ju även hörlurar till om man vill. Och billiga CD-skivor med både musik och sagor på Hemköp(2 för 99)
    Den jag CDspelare jag köpte till K var dock ROSA. Tror väl inte riktigt att du är inne på samma linje (hihi). Men det fanns en blå också - dock ingen grön med drakar på ;-)
    Presenterna till K från C o L (vilket bra företagsnamn förresten....CoL...), gick hem hur bra som helst. I ena stunder sprang hon runt med den rosa fjädersjalen och i nästa stund med svärdet. That´s my girl =)
    Sköt om dig vännen.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset!
    Och va bra att hon gillade presenterna. Den från L var EXTRA NOGA utvald. Och skänkt med kärlek. Nu är han lugn i vetskapen om att K har ett vapen. Nåt som han funderat mycket på. Jösses... :)
    kram!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails