onsdag 25 augusti 2010

6-månaders koll

Jag har ju lite tve-eggade känslor om min praktik. Eftersom den inte kommer leda till något. Trevligt är det och det är ju bra att komma ut, men...det finns alltid ett men...
Dagens MEN var dock av det positiva slaget!
Vi jobbade i grannkommunen på förmiddagen. I grannkommunen finns Coop. Och Coop hade medlemspris på lax-filé. Så nu har jag bunkrat upp och behöver inte snåla med filéerna längre! Det behöves inte särskilt mycket för att lysa upp dagen, tydligen :)
Dessutom har jag nu köpt en ny sängmatta (grön såklart!). Köpet lades ut på entrepenad. Exet och storasyster var ju till Falun idag på hennes halvårskontroll. Frågade snällt om en tur på Rusta kunde inplaneras. Och det kunde den! Ibland har man tur!

Storasysters kontroll hade gått bra.
Läkaren som gjorde ultraljudet hade inte sett något konstigt. Inte som han såg då direkt i alla fall. Inget som verkade märkligt.
Lungröntgen får vi svar på senare. Det skulle först granskas i Falun och sedan skickas vidare till Uppsala. Säkert som en dubbelkoll, eftersom Uppsala har mer erfarenhet.
Nåt blodprov togs inte. Det behövdes inte. Dom ringde till och med och dubbelkollade. Störd som man är hade det "känts skönt" med ett stick i fingret. Det är ju så det alltid varit. Men man får väl hoppas att dom vet vad dom gör.
Pratade med storasyster i telefon och hon var nöjd med besöket. Hon hade fått flera tatueringar efter undersökningarna. Och så hade hon fått busa lite med Linda på lekterapin.Jag kunde riktigt höra hur hon myste och log när hon pratade om Linda. Dom hade nåt särskilt ihop dom där två :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails