söndag 2 oktober 2011

Tunn utdelning

Har spenderat större delen av dagen på auktion. Liksom sist konstaterar jag att jag måste ha en utomordentlig smak och ett öga för vad som är "inne". Så alltså ville många andra ha det jag ville ha. Fick bara med mej två små fyndlådor hem - saker som nu är prismärkta och ska ställas i loppisbåset. Passar på att märka upp lite bebiskläder också. Påfyllning nån gång under veckan. Bara så ni vet :)

1 kommentar:

 1. Jag skulle bli superglad om någon ville dela med sig av något jobbigt som hänt i ens liv. Psykisk ohälsa, övergrepp, våld, missbruk, sjukdom, ja vad som helst som jag får tillåtelse att publicera i min blogg. Självklart får man vara anonym. Skicka gärna en kommentar eller skriv till min mejl: pussgurkan_9o@hotmail.com
  Skriv: "Händelser att dela med sig av" som rubrik.

  Jag tror det är viktigt att man talar om det som är jobbigt och framstår som något man ska skämmas över. Vad man än i livet har varit med om så finns det ingen anledning till att skämmas över det. Ingen anledning till att mörklägga händelsen/händelserna. För det finns fler där ute som kanske är med om exakt samma sak just nu. När man mår dåligt känner man sig oftast väldigt ensam, men det är man inte. Det finns folk som är med om samma sak just nu eller kanske har tagit sig igenom det som du själv har gått och bär på. Det spelar ingen roll om det är något som du tagit dig igenom och inte mår dåligt över nu eller om du är mitt uppe i allt.

  Du kanske inte känner att du har något att dela med dig av men endå är intresserad utav att läsa vad andra skickat in. Gå in på min blogg under kategorien; "this is a true story".

  Är jättetacksam om någon vill dela med sig av sin historia!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails