fredag 9 juli 2010

Trött nu...

Känns som en dag utan ände...trots att den gått fort och mycket blivit uträttat.
Pappa kom hit på fm. Berättade att just den dimension på trallvirke som fattas, inte går att få tag på i vår lilla byhåla. Och båda "bygg-lagren" vägrar dessutom ta hem det, trots att många tydligen efterfrågar det!? Jag blir inte särskilt förvånad... by-fu**ing-håla...service-minded så in i h***ete...alltid...
Ringde istället närmsta större håla. Där fanns det (dom skrattade dessutom när dom hörde att det inte fanns att få tag på här) och han tog med sej storasyster för att hämta hem ett lass. Detta lass ligger nu och väntar på mej. Bara att sätta igång att såga/skruva. Nån annan dag...
Han hjälpte också till att tömma det sista i friggeboden. Nu är det en sanering som väntar innan det ska planeras för inredning.

Sålt ännu en "käppdrake", tack vare snäll/omtänksam återförsäljare. Puss på dej!

Stört nya grannens grillparty med att klippa gräset. Satt sen och funderade på hur förändrat allt verkar vara. Dom spelade både Vivaldis De fyra årstiderna (hörde en grabb gasta: "Lyssna på det här. Det här är svensk sommar det!") och opera blandat med pop, rock och annan inne-musik. 
Nya grannen är typ 23. När jag var 23 spelades INTE Vivaldi och opera på festerna. Är dagens "ungdom" mer open minded eller var vi coolare/hårdare? Jag är då säker på det måste vara alternativ nr2!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails