söndag 18 juli 2010

För övrigt...

...har jag världens bästa barn. Dom har roat sej själva till största delen idag. Jag? Jag har stått i garaget och målat dom käpphästar jag planerat redan skulle ha varit klara. Suck... Dom är inte klara än. Inte imorron heller...
Fyllde upp poolen så dom skulle ha nåt att göra som jag vet roar en lång stund. Tog mej också tid att göra metspön åt dom. Rundstav med snöre ock klädnypa. Det tillsammans med en stor båt sjösatt i poolen, innehållande alla daggmaskar dom samlat, har varit dagens happening. Tur att det inte behövs så mycket. (Daggmaskarna är nu i drunknat tillstånd...)
Men samvetet gnager...för visst ska man väl ägna sej åt barnen på deras semester...

Mitt på dagen tog vi i alla fall en tur och kollade in början på byns stora årliga happening, Dansbandsveckan. Det var invigning idag. Och 25-årsjubileum. Jisses...jag var där på premiären...för 25 år sedan...är det möjligt??
Hann också med en fika hos pappa. Dom hade en hund på besök. Barnen blev alldeles tokiga. Som att dom aldrig sett ett hund förut!? Ibland undrar jag om vår hund är så "vanlig" att hon liksom inte räknas som hund för dom??

2 kommentarer:

  1. Angående hunden så är det lika dant här hemma oxå, "Vi har ingen hund" sa Ciara... Men vad är Mario då? "En Mario" fick jag till svar... så det är nog som du säger :-)

    SvaraRadera
  2. Där ser man. Då är det nog så. :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails