lördag 24 juli 2010

Blev bjuden OCH bjöd till

Städat huset. Pedanters uppskattning av detta är väldigt överskattat... Men nu är det gjort i alla fall!
Sen drog jag till byn för att hämta det fynd jag gjorde på bakluckeloppiset igår, utan att ens vara där. Facebook är en ypperlig källa att annonsera på! Särskilt när man har uppmärksamma vänner! Tack igen, A! Nu kommer lillebror få sin önskan uppfylld till en bråkdel av priset för ett nytt! Snart fyller han år. Nästa söndag. 3år!


Stack in näsan hos pappa och kom precis lagom till maten! Perfekt! Särskilt när man blir bjuden! Sill och tôlla. Och det var faktiskt gott igen! Har sill-vägrat i nästan 10år, efter att jag och exet föråt oss på det. Sill varje helg minst en hel sommar, då för länge sen. Testade för första gången att ha messmör på också. Och det var riktigt gott. Ännu godare blev det när jag toppade med gräddfil. Mumma! Är proppmätt fortfarande...

Bjöd till lite och följde med ut bland folk en sväng. Det var cross-uppvisning vid bron. Vi har faktiskt en lokal förmåga som är i toppen av världseliten i Freestyle Snowmobile Cross. Men nu hoppade han "bara" med vanlig cross, han och ett gäng andra orädda killar.
Det bjöds också på vattenåkning med skoter. Och som sej bör var det två som sjönk, till publikens jubel :)

1 kommentar:

  1. MEN!!
    Du LYCKADES ju fånga dom på bild trots allt! BRA jobbat vännen!!
    ;-)
    Kram!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails