söndag 4 april 2010

Påskdagen

Vaknade tidigt. Suck.
Passade på att fylla upp vedförrådet på verandan när backen fortfarande var frusen.
Tvättat lite. Diskat.
Boooring....
Strålande solsken och sprängande huvudvärk. Ingen rolig kombination. Hade önskat ork och vilja att vara utomhus och insupa solsken och frambringa vårkänslor. Men...
Skrapade ihop kraft att städa bilen i alla fall. Verkligen välbehövligt. Ett ton med grus och dammig som bara den. Men nu är den fin. Så fin en Renault kan bli. Suckade tungt när jag torkade fram en massa rost. Åkte också till "byn" med siktet inställt på biltvätten. Var helsäker på att det skulle vara kö runt hela macken när det var så fint väder. Men inte! Endast en bil framför mej. Och ingen rusning alls!? Ibland har man tur!

Hälsade på pappa och fikade lite. Hade också turen att det närmade sej middagsmat, så vi beslöt att äta ute. Thai-restaurangen hägrade. Stängd! Åkte till hotellet. Ingen mat på söndagar! Utbudet blev genast skralt... Slutade med att vi åt på caféet i stora trähuset. Är det inte otroligt!? Klockan 17 en söndag i full rusningstrafik och storhelg är enda matutbudet pizza eller hamburgare!? Bedrövligt... På caféet hade dom i alla fall a la carte. Åt fläskfilé och klyftpotatis. Men thai hade varit sååå mycket godare och nyttigare och snällare mot magen.

Dagens enda minus är att det jag trodde var "överenskommet" tydligen inte var det... Blir så trött och undrar varför jag aldrig lär mej. Nu måste jag be om hjälp av nån annan.

1 kommentar:

  1. Tycker du ska vara stolt över dig själv, så mycket vettigt som du hunnit med idag. Tråkigt med ditt "minus" bara...Hoppas din påsk varit/är bra.Kram.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails