fredag 2 april 2010

Långfredag

Tjoho! Idag lyckades det! Lillebror kissade på pottan! Har hänt några gånger förut, men det var länge sen nu. Han har liksom en egen vilja. Viljan tycker att pottor och toaletter är under hans värdighet. Inget att ägna någon tid på. Har försökt muta med godis som belöning. Men så lågt sänker han sej inte. Fick ett tips av en mamma vid dagishämtningen i veckan. Att använda klistermärken istället. Som vid "utdelning" skulle få klistras på pottan. Imorse provade jag. Han är oftast torr i blöjan på morgonen - alltså troligtvis kissnödig. Placerade Herr Högfärdig på tjusiga pottan. "Mamma!!! Nu komme de zizz!" Scooore!!! Sen fick han placera det noga utvalda klistermärket (en glittrig katt) på pottan. Såååå stolt! Både sonen och modern.
Provade några gånger under dagen att göra om proceduren. Men då hade värdigheten växt till sej igen... Men det är en början i alla fall! Och han tog med sej halva klistermärkeskartan när dom blev hämtade efter lunch.

Jag är alltså själv nu. Är bara jag i en vecka. Skönt. Huvudvärken smyger sej sakta på. Som vanligt när dom åkt.
Tvättar. Har lyckats köpa ett sköljmedel som får mej att nysa. Trots att jag sniffade på det innan inköp. Är känslig för starka dofter. Ska inte använda det mer.
Har förresten en tvättmaskin som spelar en trudelutt när den är klar! Man undrar why, liksom? Försöker den lätta upp stämningen? Blir så full i skratt varje gång. Så det kanske lyckas!? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails