onsdag 21 december 2011

Äntligen ledig!

Monsterblondinens uppvaknande i morse sög musten ur mej totalt. Resultat: tråkig jul utan julklappar! Slut på tomma hot. Han har nu valet att "jobba" ihop dom igen. Vara snäll alltså. Och eftermiddagen bådar gott för julklappshögen. Ny lista på kylskåpet med hur många han "fått tillbaka", istället för den gamla, där det räknades ner... Nöjd, snäll blondin (för tillfället). Ja, kanske är jag elak och sträng. Det får du tycka. Men walk a mile in my shoes! innan du dömer och/eller bedömer!

Från monsterblondin till marknadsföring. Av mej själv. Det var vad min morgon bjöd på. Att marknadsföra sig själv med gråten i halsen och hjärna gjord av mos...ja...det gick väl som det gick. Går det som jag hoppas blir det bra. Annars blir det väl bra ändå. Besked runt nyår.

Efter en hel dag med gråten i halsen och sprängande huvudvärk är det äntligen slut för denna vecka!
Två lediga dagar innan jul. För det är jag värd!

2 kommentarer:

  1. Elak? Nej vet du vad! Helt rätt! Det var ju jätte smart att att han kan jobba tillbaka dom! Då har han ändå fått ett val :-).
    God Jul på dig, Supermorsa!!!
    //Titti

    SvaraRadera
  2. Tycker nog att det bara är bra att föräldrar markerar rätt eller fel, tycker nog att det saknas på många ställen i dag.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails