fredag 18 december 2009

KALLT!!!!

Attans satans jävla skit va kallt det är. Just nu -28! Tror inte det har varit över -20 på hela dagen (eller säger man under?). Tycker inte jag gjort just annat än eldat.

I morse kom elektrikern igen...tidigt...Han hade med sej nya tvättmaskinen och hade godheten att frakta bort den trasiga också. Sånt tackar man för!

Dagens schema har sett ut som följer:
- Tagit in ved (å jag kan säga att den faktiskt inte värmde ett enda dugg under intagningen, trots att det ju sägs att den ska värma även då...)
- Tagit av plasten på tatueringen. Jättefin!!!!!!!!!!!!!!!!
- Hämtat sondslangar och beställt tid för provtagning på måndag
- Skickat tillbaka skorna jag beställt :(
- Hämtat den lagade dekodern
- Handla
- Hämta barnen <3
- Avbokat planerat besök till Tomteland med morfar. Inte så lämpligt att vistas tillsamman med så mycket okänt folk inomhus när storasysters värden är såpass låga. Vi vill INTE att behandlingen skjuts upp ännu mer

När jag hämtade barnen passade vi på att byta sondslangen, medans vi var två. Kan inte säga om det gick sämre eller bättre att vara två...Hon skriker som besatt ändå. Skriker så hon spyr...Inte kul att vara mamma (eller pappa heller för den delen...) och vara tvungen att tvinga sin dotter att få en slang instucken i näsan. Gör så ont i hjärtat att det inte går att beskriva...

Lugnet har lagt sej över vårt lilla hus. Barnen har varit goaste goa hela em/kväll.
Lillebror är så mysig å vill sitta/ligga nära nära i soffan framför Bompa. "Amma.." säger han med mjuk, djup röst och kärlek i blicken. Han har ju annars sin standardkommentar: "Appesiiin"

Förklaring: Det låg en potatis på köksbänken en dag som han spanade in. Sen sa han "appesiin?" Å jag var ju tvungen att säga "Neej, de e ju en potatis" Å så skrattade vi tillsammans åt att han var så tokig å kallade potatisar för apelsiner. Den lilla humoristen tyckte detta var så kul att han efter det säger "appesiiin" när han vill vara lite kul som svar på en fråga. Å helst när vi säger "älskar dej"
Min version;
- Lillebror, vet du va?
- näää...
- Älskar dej!

Lillebrors version:
- Amma, et du?
- Nää, vadå?
- Appesiiiin! (varvid han flinar så stort å rynkar näsan sådär härligt så man vill äta upp honom)

Nu är det dags för att se till att pannan är så varm som möjligt inför natten. Å jag måste nog slå på elpatronen...så vi inte få för kalla fötter i morron bitti. Brrrrr!!!!!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails