onsdag 16 december 2009

Julklapp till mej

Pratade med barnens pappa igår, det är hans vecka. Blodprovet storasyster tog i måndags visade för lågt värde på vita blodkroppar - neutrofila. De måste vara minst 1,0 för att hon ska få sin behandling. Nu var de bara 0,8. För oinvigda betyder det att hon är extra infektionskänslig. På en frisk människa ligger detta värdet på ca 3,0
Alltså blev det ingen trip till länssjukhuset denna vecka. Vet att hon är jättebesviken...tomten skulle komma till lekterapin, å det missar hon alltså nu. Hon älskar att vara på lekterapin! Å personalen där är helt underbar!
Det innebär också att vi nästa vecka tar nya prover och förhoppningsvis är värdena bättre då. Men hon får då spy sej genom julafton...dosen hon ska ha är en trippel-dos = mycket spy och mycket trött. Stackars...

Idag väntar jag på elektrikern som ska kolla inkopplingen av min "nya" tvättmaskin. Är inte riktigt rätt gjort. Dessutom är det fel säkring i den, så den orkar inte full maskin. Har väntat snart en månad på att han ska komma!

Väntar också på att få åka och "inhandla" en hett efterlängtad julklapp till mej själv! Är sjukt nervös inför detta! Men sååå förväntansfull :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails