På senaste tiden har jag noterat en sak. Och har därmed en fundering.
Bakgrund:
Lagar ju som många av er vet ofta stora lass mat som fryses in. Oftast med nåt sorts gräddinnehåll.
Undran:
På senaste tiden "smälter grädden sönder" när jag tinar rätten i mikron. All ev sås blir bara som skirat smör. WTF!? Så brukade det inte bli förut!
Nån annan som märkt av detta fenomen?
Milko! Arla! Hallå!!!
Har ni nåt att säga om detta?
Detta är nåt som successivt dykt upp mer och mer. Och sammanfallet till viss del i tiden för övertagandet av Milko.
Är det en tillfällighet?
Nåt Arla gör med grädden som inte Milko gjort?
För allt är ju inte lika har jag märkt - creme fraiche t.ex. har annan konsistens och färg.
Vet ej om grädden men mjölkförpackningarna är inte densamma. Något är ändrat för nu är de riktigt dåliga! Märks både hemma o på jobbet. De går sönder när man öppnar dem.
SvaraRaderaHej! Självklart ska det inte vara något annorlunda med grädden. Vi använder samma tillverkningsprocess som tidigare. Däremot är det vanligt att grädden smälter ut på det här sättet. Många gånger beror det på vilka ingredienser som grädden blandas med. Har du fler funderingar kring Arla är du välkommen att kontakta Arla Forum. http://arla.se/Default____15917.aspx?startlink=topnav_9 Vänliga hälsningar Elin
SvaraRadera