tisdag 30 november 2010

Kämpar du mot skenvakenhet?

En sån här skulle man ha! ...inte...
Känner ända från magen att en sån klocka skulle överleva max 5 sekunder i detta hus! =)
Beskrivningen av denna manick är helskön!

"Vad är egentligen skönast: Att sova eller att vara vaken? Visst, att vara vaken har många fördelar (som att man kan göra andra saker än att ligga och se fånig ut med halvöppen mun) men om det handlar om vad som är skönt, kom igen, sova är kungen av skönt. Så helst skulle man ju ligga och sova mest hela tiden. Men inte nog med att det ses som socialt oacceptabelt att göra detta, det är också opraktiskt. 
Problemet är ju att många av oss har svårt att vakna på riktigt av de där vanliga väckarklockorna. Ofta vaknar till exempel din arm för att stänga av alarmet medan din hjärna fortfarande sover som en brunbjörn i januari. Du är skenvaken helt enkelt. Ditt kött är vaket men resten softar fortfarande med John Blund. 
Nå, det är ett problem du aldrig behöver ha om du äger en Memory Alarm Clock. Den tvingar dig nämligen att upprepa en slumpmässig serie blinkande lampor innan den slutar tuta vilket gör att hela du måste vakna. Du måste alltså klara av att upprepa det exakta färgmönstret som klockan blinkat fram för att på tyst på den. Vi säger inte att det är roligt - men det kan vara nödvändigt ibland."

Klockan hittar du på www.coolstuff.se

2 kommentarer:

  1. Aha! Julklappstips till syster (läs DU)? asg!

    SvaraRadera
  2. *asg* precis en sån skulle jag behöva... Jag är precis död på morgonen när min klocka ringer.. En hemsk uppfinning, men ack så bra;-)!
    Kram K

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails