fredag 8 juni 2012

Och mitt i allt det braiga...

...händer ännu en katastrof.
Mamma och styvfar kraschar på mc i Italien.
Dom lever. Men är brutna både här och där.
Blir hemfraktade så snart dom är fraktbara.

Jag bröt ihop totalt och skrek ut min frustration på FB.
Men det fick jag inte.
För så gör man inte.
Så det inlägget tog jag bort.
Men här har jag tillåtelse att skriva. Tydligen. För så sas det. Eller rättare sagt; skreks det.
Så nu gör jag det, som synes.
Är det nån som blir orolig och undrar: hör av er till mej eller brorsan. Inte till den yngsta i skaran.

4 kommentarer:

 1. Men va f.n är det frågan om???!! Hoppas du har folk runt dig både för att ventilera detta men även den turbulens ni varit i de senaste veckorna med Cajsa, inte lätt när livet ger en så snabba kast hit och dit allt ställs på ända åt er/ Kram till er.
  Lena

  SvaraRadera
 2. Tvära kast, hit och dit :-/
  Det där med att skriva det man vill på FB har varit mycket omtvistat och kännsligt för en del då det gäller mig också. Men med min syn på FB och det jag har det till så blir det på det viset i bland. FB är min vän som hjälper mig att förmedla hur jag har det till omvärlden, saker som trycker på och som faktiskt i bland är av ett behov som måste ut. Har man andra synsätt på det hela och FBs funktion så kanske det blir aningen knepigt. Nå väl, även om mor och hennes sällskap är brutna nu så hoppas jag sannerligen på att de snabbt tillfrisknar och återhemtar sig fort. Jobbiga tider och hemska slitningar för dig Tiger och dina nära och kära så klart. Men snart ska det bli bättre igen ska du se, kanske inte i morgon eller om några dagar, men snart så kommer det lite mer lugn och ro in i ditt liv.

  SvaraRadera
 3. Men F U C K också!! Vad är det som händer??!!!!
  Så bra att det "bara" är brutna ben. Hoppas verkligen att det läker snabbt! Förstår att en till tragisk händelse river enormt i dig....NU får det vara slut på allt det här!
  Kramar i massor!

  SvaraRadera
 4. Vilken jäkla skit!
  Och vilka fb-vänner!? Man får bara skriva glada käcka inlägg för dom? Själv har jag inte lagt till kreti och pleti som vänner där eftersom jag gärna vill kunna skriva även de dagar som inte är så toppen. De som vill läsa gör det, de som inte vill gör det inte och än så länge verkar ingen ha stört sig.
  Hoppas att de brutna benen läker snabbt och att hemresan ligger nära.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails